18.05.2023.

17:15

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

MILICA TODOROVIĆ I DALJE U KONTAKTU SA BIVŠIM DEČKOM: Jela sam njegove kolače, ali više volim...

Bivša "Zvezda Granda" Milica Todorović otkrila je sa kim se čuje i viđa od kolega sa estrade, a spomenula i bivšeg dečka Nenada Jovanovića čije je kolače jela.

- U kontaktu sam sa Jadrankom Barjaktarević, Jovanom Pajić, sa Nenadom Jovanovićem. Jela sam kolače u njegovoj poslastičarnici. Nemam omiljeni. Nisam ljubitelj slatkiša, više volim slano i testo - kaže kroz osmeh Milica Todorović .

Informer

Nenad Jovanović

Ona je istakla i da se sama šminka za nastup.

- Možda se malo i vide podočnjaci, još mi i šminker nije tu, pa sam se sama šminkala. Opet problemi, ali uvek imam pozitivne energije. Spremala sam se uz Teu Tairović. Pustila sam i juče i danas ceo album, sve ja za đuskanje kod nje- istakla je ona za “Blic”, dodajući da priprema album.

Informer

Milica Todorović

- Baš me je i frizerka pitala kada će album. Mlađan Dinkić mi je napisao pesmu. Bila sam u studiju kod Mareta i imam sjajnu pesmu. Mlađan i ja pričamo samo o muzici- naglasila je Milica, pa dodala:

- Mora o svemu da se razmišlja, o konceptu, kada bih izbacila album, svaki put promašim vreme, rekla sam april, sada je već maj.

Milica je otkrila da jedva čeka album Aleksandre Prijović.

Informer

Aleksandra Prijović

- Ovaj Prijin album će tek da izdominira. Sigurno smo bili na vezi dva sata. Ona je u Portugalu snima spotove. Puštala sam joj pesme, a ona meni njene, i pesme su joj ludilo- otkrila je ona.

Prema njenim rečima vodi računa koje tekstove peva.

- Nikada nisam imala nasilne tekstove, koliko znam. Moji tekstovi su vrcavi, naravno da vagam koje su reči u pitanju. U pesmi “Limunada“, sam imala puške i mitraljeze, u saundu, to je bilo 2017. godine i nisam htela to da bude, rekla sam neću nikakvo oružje- istakla je ona.

Milicu smo pitali da li bi učestvovala na Evroviziji.

- Trebalo je da idem na Evroviziju dva puta, ali nisam otišla, jer mi se nije dopala pesma. Nisam želela da idem po svaku cenu. Išla bih sada, ali ako mi se baš dopadne pesma i da sam sigurna da će to da razvali- rekla je Milica.

Informer

Milica Todorović

Ona je dodala da nema u planu veliki koncert.

- Moje koleginice su ambiociznije od mene, ja sam malo lenja. Volim da to ide polako. Ne premišljam se zbog finansija, imam Bogu hvala dovoljno para da isfinansiram album. Sve što zaradimo uložimo u pesme i spotove. Ljudi misle da smo mi milioneri, a to se sve obrće. Sve dajemo za pesme i spotove, jer to sve puno košta- naglasila je ona.