19.05.2023.

09:52

Foto: Foto: Marko Đoković

Džet set

VOJAŽ JAVNO PECNUO SVOJU KOLEGINICU! Njen odgovor ga potpuno raspametio: Jedva čekam da čujem...

Mladi reper, Mihajlo Veruović Vojaž, važi za jednog od najpopularnijih mladih izvođača. Pored velikog broja hitova, Vojaž je postao miljenik žeskog roda i zbog svog izgleda, pa ga tako obožavateljke saleću sa svih strana.

Informer

Marko Đoković

Vojaž

On je nakon raskida duge veze bio povezivan sa mnogobrojnim devojkama, ali nikada nije želeo javno da govori o svom ljubavnom životu, iako često zna da zagolica maštu objavama na Instagramu.

Tako je bilo i ovaj put. Vojaž je na svom profilu napisao da željno isčekuje najavljeni album mlade pevačice u usponu, Eme Radujko, a njen odgovor još više je zagolicao maštu njihovim pratiocima.

Informer

printscreen

- Jedva čekam da čujem album od Eme Radujko - napisao je Vojaž na svom Instagram profilu.

Ema je odmah odgovorila mladom reperu putem storija na svom Instagram profilu, a ono što je napisala iznenadilo je sve i nateralo da pomisle da su njih dvoje nešto više od kolega. 

Informer

Ema Radujko objava na Instagramu

- Jedva čekam da čujem koliko ti se sviđa(m) - napisala je Ema, zbog čega su mnogi pomislili da se između ovo dvoje mladih pevača dešava nešto više od drugarstva.

Podsetimo, Ema Radujko skrenula je pažnju na sebe kada je prošle godina, sa svega 17 godina, objavila spot koji je obilovao eksplicitnim scenama. Ema se u spotu pojavila u plavom kostimu u kojem su joj grudi u prvom planu, a u jednoj od sledećih scena jedan od igrača cepa joj pantalone, pa ostaje samo u trikou u kojem joj je zadnjica u prvom planu.

Informer

Ema Radujko

Takođe, Ema je aktivna i na TikToku i Instagramu gde kači provokativne snimke i slike, pa se tako ispod svake njene objave nižu mnogobrojni komentari koji su podeljeni po pitanju onoga što mlada pevačica i infleunserka objavljuje.