19.05.2023.

15:40

Foto: printscreen

Džet set

LUKAS UHVAĆEN SA BIVŠOM ZADRUGARKOM! Pred svima plesali i grlili se!

Pevač Aca Lukas ugostio je svoju mlađu koleginicu Sandru Čaprić na svom nastupu. Čim je izašla na binu sa njim je otpevala pesmu "Crni sneg", a tokom numere uradili su ono što niko nije očekivao.

Informer

Aca Lukas zagrlio Sandru

Tokom nastupa u Štutgartu, pevač je uživao u društvu atraktivne brineta koju je grlio. Oni su zapevali u duetu, a u jednom trenutku su bili slobodniji i u zagrljaju izveli hit numeru "Crni sneg", koju je pevač svojevremeno prepevao sa Cecom Ražnatović.

Sandri Čaprić je za ovaj događaj obukla belu haljinu koja je imala proreze po sebi. Pevačica se proslavila učešćem u talent-šou programu "Pinkove zvezde", a potom i u "Zadruzi 5". Ona je tokom učešća u rijalitiju imala romansu sa Filipom Carem, zbog čega je imala niz okršaja i sukoba sa Dalilom Dragojević. Nakon Cara, Sandra se zbližila sa Markom Janjuševićem Janjušem, a njihova veza i dan-danas je misterija za javnost.

Informer

Aca Lukas i Sandra Čaprić

Lukas je istakao i da nema devojku ali i da nema vremena ni za odmor.

- Nikad se ne odmaram, ja ako spavam više od četiri sata odmah se probudim umoran. Nema tu mnogo filozofije moj metabolizam i bioritam mi kaže da previše odmora mene zapravo umara. Što se tiče devojaka nemam vremena za to - kaže Lukas. 

Informer

Aca Lukas

On je zakazao jos jedan solistički koncert u Beogradskoj areni, već tradicionalno za svoj rođendan, 3. novembra. Međutim, predstojeći koncert će biti nešto drugačiji od ostalih, jer je iste večeri u Areni zakazana i premijera filma koji je inspirisan folkerovim životom, "Kafana na Balkanu" i biće premijerno prikazan pred oko 20 hiljada ljudi pred početak koncerta.