19.05.2023.

20:20

Foto: ATA Images

Džet set

ŠETA OZBILJNE ŽENSKE! Nova devojka Žike Jakšića prvi put u javnosti! Brineta pokretna seks bomba, lepša od Dajane?! (FOTO)

Sloboda voditelja da sa svojom novom izabranicom Tijanom Mijailović bez stega šeta ispred objektiva fotoreportera dovela je do nagađanja da je on na korak da po treći put stane na ludi kamen. Budući da je reč o jednoj divnoj vezi, punoj razumevanja, podrške, najpre ljubavi to bi bio i logičan sled, međutim Žika i Tijana nigde ne žure.

Informer

Uživaju u zajedničkom vremenu, jedno drugo su upoznali sa prijateljima, te ih redovno posećuju, pa i na njihove zabave idu zajedno. 

Nova devojka Žike Jakšića šarmom i inteligencijom pridobila je prijatelje autora emisije "Nikad nije kasno", te o njoj govore samo najbolje.

Informer

Nova devojka Žike Jakšića

- Žika se opasno zaljubio, ona nije javna ličnost i uopšte ne želi da se povlači po tabloidima. S obzirom na to da radi ozbiljan posao takva vrsta marketinga joj ne treba... Od pre šest meseci sve više su počeli da se sreću i izlaze zajedno i desile su se „varnice“. Žika je bio taj koji je morao nešto više da se potrudi... Ma nova ljubav ga je baš dovela u red, često se sa njim šalimo kako ne sme da mrdne od devojke - rekao je za javnost Žikin drug.

Tijana je na Instagramu potpisana kao "The mother of dragon" (majka zmaja). Dečaka je ona dobila u braku sa sportistom. Beleži uspehe na polju ekologije i menadžmenta a nije tajna da je i članica UNESCO-a.