20.05.2023.

10:28

Foto: Youtube printscreeen

Džet set

OTEKLA, U PODLIVIMA I ZAVOJIMA... Tamara Đurić objavila fotku nakon operacije, starleta pokazala JEZIVU deformaciju lica!

Otok i podlivi su redovna pojava nakon estetskih zahvata, ali nemamo često priliku da ih vidimo s obzirom da pacijenti uglanom miruju i ne objavljuju fotke u takvom stanju.

Međutim, Tamara je i ovaj trenutak podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, pa su se mnogi zgrozili kada su videli ovakav prizor. Lice Đuričićke bilo je izdeformisano, a iako je svima jasno da je u pitanju prolazna pojava, starleta je izgledala zabrinjavajuće.

Tamara koja je poznata i po smislu za humor našalila se na svoj račun i u opisu kratkog videa napisala:

- E, bila sam i ružnija. Pre 13 dana - stajalo je u opisu objave.

Tamara je u emisiji ''Amidži šou'' progovorila o komentarima koje dobija, kao i o operacijama kojima se redovno podvrgava.

- Da li sam nakaza? Kažu mi da izgledam i kao Avatar. Tvoj studio je prošle godine bio jako lep, ali si ga promenio. Nova godina, novi studio. Ja nisam promenila pol, zar ne? Idu godine, problemi, i malo sam samo korigovala. Kad sam ja u pitanju, postoji granica. Izgledam isto kao nekada. Ali generalno gubi se granica u svemu. Plastična hirurgija je jedan vid zavisnosti. Savetujem ženama da bolje ne kreću sa tim. To i jeste moj jedini porok, ako mogu tako da ga nazovem. Sve što je lepo, to je u redu. Dešava se da žene izgube kompas. Ja po svom mišljenju nisam preterala i ovo je ono knap - istakla je Tamara.

Podsetimo, nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj se vidi kako je Đurićeva izgledala pre svih estetskih korekcija.