21.05.2023.

19:27

Foto: Foto: Informer.rs

Džet set

OVAKO IZGLEDA SUPRUG ALEKSANDRE JEFTANOVIĆ Voditeljka uslikana na ulici sa sinom i mužem, fotografije otkrivaju u kakvom su odnosu! (PAPARACO)

Jeftanovićeva se za advokata Aleksandra Švraku udala 2016. godine, a na svom venčanju privukla je veliku pažnju jer je jedna od retkih mladi koja se pojavila u pantalonama umesto u raskošnoj venčanici. 

Informer

Aleksandra Jeftanović

Aleksandra i Saša, kako ona zove svog supruga, godinama su u braku, a danas je paparaco Informera uspeo da ih ulsika na ulici sa sinom. Nasmejana voditeljka definitivno je zadovoljna porodičnim životom, kao i njen suprug kojeg smo "uhvatili" u opuštenom izdanju.

Informer

Aleksandra sa sinom i suprugom Aleksandrom Švrakom

Aleksanrdra je na ulici zagrlila sina, dok je njen suprug stajao u njihovoj blizini. I nije se preterano promenio osim što se sada prosed, a to je i očekivano posle osam godina koliko nije viđen u javnosti.

Informer

Raspoložena voditeljka... Aleksandra Jeftanović

Aleksandra je jendom prilikom govorila o svom porodičnom životu i spremnosti da ima decu:

- Ja sam imala dovoljno godina i da nisam dobila dete sa Sašom - nikad ga ne bih dobila. Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom - rekla je jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

Ona je dodala da je stroga majka, ali da se trudi i da ugodi svojoj deci:

- Ja sam u 39. godini rodila Anu i samim tim mislim da sam "full time" mama. Sa dvadeset godina nemaš svest o životu, a sa četrdeset si već malo zadihan i uplašen nad svim. Možda ja nju i malo smaram, ali trudim se da im ugodim, da imaju lepo detinjstvo, ali jesam stroga - kazala je ona.