22.05.2023.

15:13

Foto: Foto: Branko Pantelić

Džet set

GADE MI SE PRLJAVI MUŠKARCI KOJI SMRDE, AL' IMA I GORE! Jovana Jeremić ocrnila muški pol, a onda zapevala novu pesmu! (VIDEO)

Voditeljku su novinari pitali šta joj najviše smeta kod muškog pola, a ona je bez "dlake na jeziku" odgovorila:

Informer

Jovana na snimanju prvog spota

- Najviše mi smeta neurednost. Kada je mušakrac prljav, to mi je gadno. Kada je prljav i kada smrdi. A najgadnije mi je kad je lažov... - počela je Jovana, a onda se jedna novinarka nadovezala.

A malje da li ti smetaju?

- Ne, ne, poželjno je čak. Ali mi se gadi kada je čovek lažov, kada je prevarant i kada nešto započne, a ne dovrši, ne može da istera do kraja, a poigra se ženskim srcem. E takve muškarce bih osudila na smrtnu kaznu.

Jovanu su novinari, potom pitali i kakav je sada njen stav o rijaliti programima, s obzirom na to da je i sama karijeru započela u jednom:

- Ja sam izrazila svoj stav, da trebalo bi da se nastavi emitovanje. I "Zadruge" i svih rijaliti programa, zato što taj program nije kriv za dva masakra koja su se dogodila već su prevashodno krivi roditelji koji nisu pratili svoje dete. Kamo sreće da je više gledao "Zadrugu", a manje Tiktok. Apsolutna cenzura na društvenim mrežama mora da se uvede - istakla je Jeremićeva koju su pitali i da li je krivica i na izvođačima koji sada proizvode novu muziku, a koja ima veliki uticaj na decu:

- Ne možemo da krivimo umetnost. Onda bi trebalo da krivimo rat u Bosni i Hercegovini, trebalo bi da krivimo formiranje različite jedinice koje su štrapacirale na ovom području. Najviše nasilja je bilo '90-ih kada je bilo najviše ovakvi sr*nja - istakla je voditeljka.

Jovana je, potom, progovorila i o svojoj pesmi "Roleks" za koju kaže da ima keč:

- Pesma je fora, videćete ulazi u uho, inficiraće vas. Mislim da će Tiktok, a prevashodno Instagram da gori - zadovoljno je istakla Jeremićeva koja je i zapevala svoj prvenac: