22.05.2023.

16:00

Foto: printscreen

Džet set

ZAVIRITE U EKSTREMNO LUKSUZAN DOM SANJE ĐORĐEVIĆ! Pevačica dve godine pokušava da proda luks vilu, evo kolika joj je cena! (FOTO)

Sanja Đorđević je za vilu prvo tražila 550.000 evra, ali je pre mesec dana podigla cenu na 600.000 evra. Pevačica je rekla da joj se ne žuri sa prodajom, i da čeka pravog kupca.

- Cenu kuće smo prvo spustili, a sada je ovo skroz okej, gledali smo da ne bude preterana suma, mi nemamo veliki plac, tako da za ovo naše to je razumna cena. Nigde ne trčim, ne jurim, kad naiđe kupac, onda ćemo i mi da se preselimo, za sada nigde nisam tražila, ne mogu u velikim zgradama, u gužvi, više volim da sam izolovana - kaže Sanja. Međutim, ono što je glavni razlog prodaje jeste veličina kuće, što pevačici predstavlja problem oko spremanja, čišćenja, ali i plaćanja računa  koji nisu mali.

- Kad je u pitanju ova kuća u Jajincima jeste izolovano naselje, ali nam je kuća baš blizu Banjice, to je super. Inače, ovaj prostor je jako veliki ima 320 kvadrata, treba finansijski da se održava, zeznuto je to, zato bolje da ćerka Ivana odabere nešto za sebe, a ako hoće da zadrži kuću nek zadrži - rekla je pevačica