23.05.2023.

14:05

Foto: Instagram/printscreen

Džet set

NE MOGU DA VERUJEM DA JE DOŠAO KRAJ! Poslednja objava preminulog jutjubera ledi krv u venama!

Srpski jutjuber Mirko Rašić nađen je mrtav. Mirkovo beživotno telo pronašao je njegov kolega u jednoj hali u Surčinu, u Banovačkoj 9. Prema nezvaničnim informacijama on je oduzeo život vešanjem kanapom o metalnu gredu, konstrukciju hale.

Njegova poslednja objava na Instagramu je fotografija iz crtanog filma "Svi psi idu u raj", uz istoimenu pesmu srpskog repera Struke.

Sedim u sobi sa tvojom krvlju na rukama, trudim se da ne čujem ta sablasna šaputanja, sedim u senci, a dim klizi mi iz usana. Đavo me vuče za rukav do ivice ludila čujem da si viđen usidren u svetom pristaništu. Kren’o si ka raju al’ završio u čistilištu, kažu da nisi dovoljno dobar za carstvo nebesko, da tamo nema mesta, da bi s tobom bilo pretesno. S druge strane kažu da ne pripadaš ni hadu, kao nisi tolko grešio, da ne pripadaš tom stadu, a tamo ti je mesto jer si slao loše poruke iz kojih klinci nisu mogli da izvuku pouke. Prič’o si o parama, o kurvama, o platini da ne dužim, navodno si pričao o Satani. Ne mogu da verujem da došao je kraj, a bilo kako bilo, svi psi idu u raj - glase reči pesme koju je preminuli Rašić objavio na svom Instagramu.

Informer

Poslednja objava Mirka Rašića

Mirko Rašić od devete godine radio je sa svojim ocem, a bio je i popularni jutjuber iz oblasti mehanike i automobilizma.

Rašić je stalno isticao da je taj posao zaista voleo i da se trudio da bude najbolji u tome.

Mirko je imao ogroman uticaj na neke nove klince koji vole automobile i kreću njegovim putem, piše u opisu njegovog Jutjub kanala koji broji više od 140.000 pretplatnika.

Navodno nije imao dugove i ništa nije ukazivalo da će da izvrši samoubistvo.