23.05.2023.

16:45

Foto:

Džet set

JELENA KOSTOV POSLE TRI GODINE SE VRAĆA NA ESTRADU! Pevačica otkrila da li je uspela da zakaže nastupe za leto!

Pevačica je odlučila da se vrati svom poslu koji mnogo voli, tek kada je uspela da sklopi sve kockice u svom porodičnom gnezdu.

- Pre tačno dve i po godine sam gostovala poslednji put u jednoj emisiji. Bila je korona, pa druga trudnoća, opustila sam se uživala malo, ali imam plan da se vratim na estradu. Dve pesme su već spremne, treba da snimim spotove za njih, ali su čekale pravi trenutak jer nisam htela ništa na silu da radim. Nove pesme su mi potrebne jer se vraćam posle duge medijske pauze. Polako se vraćam nastupima i gostovanjima, ali tek u u septembru i oktobru. Moram priznati da već imam zakazane nastupe - pohvalila se pevačica koja je u septembru 2022. rodila drugo dete, ćerku Milu.

Informer

Jelena sa decom

- Iskrena da budem toliko sam uživala u proteklom periodu, da nije bilo prostora da razmišljam o nastupima. Imala sam želju da se maksimalno posvetim porodici i da ne budem ni dan odsutna u prvoj godišnjici Milinog odrastanja. Sve može da sačeka, jer zna se šta je prioritet - kaže Jelena. Ona je otkriva da li se plaši kako će je publika prihvatiti, sobzirom da se muzika u protekle tri godine dosta promenila.

Informer

Pevačica odlučila da se vrati nastupima


- Kada je u pitanju muzika, promenilo se mnogo toga, ima novih klubova, restorana, sala, a i muzički pravac je šarenolik, ali ja se držim svog pravca. Muzika koju pevam uvek će se slušati, sada je još dodatno puno starih pesama oživelo i to mi se jako dopada. Tremu nemam jer sam i pre toga pravila pauze, ali naravno ne tako duge kao sada. Baviti se muzikom to je nešto najlepše za mene.