25.05.2023.

07:20

Foto: printscreen

Džet set

KO SE VIŠE OTVORIO? Ognjen vodio Minu u Portugal, Jevrem sa Danijelom bio u Atini, a sada idu OVDE!

Danijela Jevrem bili su na prvom romantičnom putovanju u Atini, a sada planiraju i drugo. Ovog puta idu na more. Njen bivši suprug Ognjen Amidžić se takođe nedavno vratio iz odmora u Portugalu, gde je bio sa svojom novom devojkom Minom Naumović. 

Informer

Ognjen Amidžić i Mina

- Danijela i Jevrem su bili u Atini nekoliko dana sa zajedničkim prijateljem. Sada traže novu destinaciju za letovanje. Žele da otputuju u daleke krajeve kako bi imali što više privatnosti. Traže luksuzne smeštaje, gde će moći da se odmore i u potpunosti uživaju. Prošlog meseca je i Ognjen Amidžić vodio svoju parterku Minu u Portugal, ali oni još uvek ne planiraju letovanje jer imaju obaveze oko emisije - priča izvor za Informer.

Informer

Danijela Dimitrovska i dečko

On dodaje da novopečeni par ima velike planove:

- Danijela je sigurna u svoj odnos sa Jevremom, pa neće biti čudno ako se uskoro i venčaju. Njoj ne smeta što je mlađi od nje, jer joj je pokazao da je zreo, odgovoran i vredan muškarac. Super se kapiraju i slažu. Njihova veza je toliko ozbiljna da ga je upoznala i sa svojim sinom Matijom, ali i sa porodicom i bliskim prijateljima.