26.05.2023.

17:56

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"PODRŠKA NAŠOJ BRAĆI!" Sloba potresen zbog situacije na KiM, objavio jezive snimke napada na Srbe: Automatima na goloruk narod

Pripadnici takozvane "kosovske policije" upali su danas pre podne zgrade opština Zubin Potok, Zvečan i Leposavić, nakon čega su se oglasile sirene za uzbunu! Srbi iz tih gradova, vidno uznemireni ovim dešavanjima, počeli su da se okupljaju oko zgrada opština, a u neposredoj blizini nalazili su se i pripadnici i džipovi Kfora i Euleksa. 

Takozvana "kosovska policija" Aljbina Kurtija pokušala je da bacanjem suzavca rastera Srbe koji su se okupili ispred zgrade opštine Zvečan.

Pevač Sloba Radanović, potresen celokupnom situacijom odmah se oglasio na svom Instagram profilu. On je objavio snimke iz Zvečana, gde je došlo do sukoba. 

Informer

Sloba Radanović oglašavanje na Instagramu

- Šok bombe i pucnji iz automata na goloruk narod od strane "policije" tzv. Kosova. Podrška našoj braći - napisao je kratko Radanović.

On je zatim objavio još nekoliko snimaka iz ostalih opština na Kosovu, na kojima se može videti kako policija suzavcima i dimnim bombama rasteruje okupljene Srbe.

Informer

Slobina objava

Podsetimo, zamenica direktora Kliničko-bolničkog centra u Severnoj Mitrovici Danica Radomirović, potvrdila je za Kosovo onlajn da je desetak ljudi primljeno sa povredama od šok-bombi, suzavca ali i povredama od udaraca tokom upada kosovske policije u zgradu opštine Zvečan.