31.05.2023.

08:52

Foto: Inofrmer/Pedja Milosavljević

Džet set

KOD NAS SE NASILJE NAJSTROŽE KAŽNJAVA I ZATO BRANIM TAJ PROJEKAT! Jovana Jeremić na Informer televiziji progovorila o ukidanju "Zadruge"

Prvi gost u "Info jutru" Informer televizije je naša najpoznatija voditeljka Jovana Jeremić. 

Kraljicu rejtinga ugostili su zvezda Informer televizije Ana Mandić i naš iskusni novinar Novica Popović.

Informer

Jovana Jeremić na Informer televiziji

Jovana je u emisiji progovorila o medijima i odluci Željka Mitrovića da ukine "Zadrugu". 

- Sve se vrti oko medija zato što mediji imaju veliki uticaj na narod, a ljude koji su protiv rijalitija i medija to nervira. Željko je prepoznao preporuku i shvatio da je državni interes bitniji od ličnog. Svi treba da se ugledaju na Željka. Ljudi koji su moćnici treba da se ugledaju na Željka, treba da budu humani kao on, a ne sve da trpaju u svoje džepove. Stvarno sam ponosna što mogu da učim od Mitrovića i radim sa njim i imam samo da kažem da je on moralna gromada za sve one koji ga kritikuju - rekla je Jovana.

Jovana je zatim stala u odbranu "Zadruge".  

Informer

Jutarnji program na Informer televiziji

- Svi moraju da shvate da je "Zadruga" projekat koji Pinku donosi najviše novca i smatram da  ne treba da se ukida jer ne utiče rijaliti loše na decu, nego Tik tok! Što se tiče nasilja u "Zadruzi", sve scene koje su išle na nacionalnoj frekvenciji su one koje smeju da se emituju. Mi ne možemo da odgovaramo za ono što ide "na strimu", ne možemo mi da "bipujemo strim". Kod nas se nasilje najstrože kažnjava i zato branim taj projekat - istakla je Jovana.