31.05.2023.

18:00

Foto: E-Stock, Miloš Rafailović

Džet set

STALNO SE SVAĐAMO OKO TOGA I NIKAD SE NEĆE PROMENITI! Teodora progovorila o odnosu s majkom i otkrila šta im je zajedničko!

Teodora Džehvetović vredno radi na novom albumu, a pored toga svakog vikenda nastupa, promoviše svoju pesmu "Polumesec" i otkriva da je za njenu energiju zaslužna majka Gordana. 

Informer

Goca Džehverović

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" priznaje da se u nekim stvarima ne slaže sa majkom ali ono što njih dve povezuje jeste rad.

Imam ludačku energiju i mislim da sam to nasledila od moje majke Gordane. Ona radi iako za to nema potrebu. Žena se ne stidi nijednog posla. Ima ozbiljnu volju za životom, ali i poslom i ja sam kao i ona, to mi svi kažu. Primetila sam da nas dve imamo mušku energiju u telu žene - kaže Teodora.

Informer

Teodora Džehverović

Pevačica priznaje da sa majkom često ume i da se posvađa.

- Stalno joj pričam da nema potrebe da toliko radi ali ona to prosto želi. Nas dve se oko toga često svađamo i to se nikad neće promeniti - priznaje Džehverovićeva i dodaje da od završetka "Zadruge 1" gde je osvojila treće mesto nije prestajala da nastupa.

- Nijednog momenta nisam stala, stalno nastupam. Uhvatila sam zalet i neka se samo tako nastavi, da me ta energija drži i da album koji spremam izađe sledeće godine.