31.05.2023.

19:37

Foto: printscreen

Džet set

POLETEO OCU U ZAGRLJAJ! Isplivala prva fotka Stefana i Osmana Karića nakon izlaska iz pritvora bišeg zadrugara!

Osman nije krio sreću zbog toga što mu je sin jedinac opet na slobodi, a ovaj emotivan susret je ovekovečen fotkom koju je Stefan odmah objavio na društvenoj mreži Instagram.

Informer

Stefan Karić i Osman Karić...

Inače, Stefan Karić je izašao iz pritvora u kojem se našao nakon optužbi starlete Nataše Šavije da ju je fizički napao i naneo teške telesne povrede.

Osman je rekao će sud doneti presudu, te da nije ni siguran da li je Natašu Šaviju pretukao Stefan.

Informer

Stefan Karić i Osman Karić

- Moram da kažem da sam jako srećan jer mi se sin izašao, sutra mi je rođendan. Lepši poklon nisam mogao da dobijem. Ona može da se bori, naravno, njeno je pravo da se bori. Mi ćemo da se borimo na drugoj strani. Nisam bio prisutan na događaju i ne mogu da pričam o detaljima, na kraju će sud doneti odluku. Ja koliko znam ona je bila u tom Vojvođanskoj bolnici i nisu je primili, pa je onda bila u Urgentnom centru i isto je nisu primili. Sudski veštak će sve na kraju da dokaže šta se dešavalo. Ja se borim naravno protiv nasilja i nisam za to, ali ne znam pod kakvim se uslovima to desilo i da li je došlo do toga da je to Stefan. Koliko sam video redari su je izbacivali, šta je pravila, koliko vidim nije bila dobra. Ne opravdavam Stefana, sa njim ću da pričam i od njega nisam čuo prave detalje. On nije bio kod kuće, posle dva-tri dana odmah je otišao da se prijavi u Rumu. Dok je bio u pritvoru nismo mogli da pričamo o detaljima jer smo bili na slušalici. Pitao je kako je napolju, za majku, drugove i dedu, a o detaljima za to veče ne znam ništa - rekao je Osman za Pink.rs, a više o tome možete pročitati na OVOM linku.