01.06.2023.

10:52

Foto: printscreen

Džet set

KARIĆ JE PRIZNAO IZVRŠENJE DELA, NIJE BIO "ŠAMAR", VEĆ UDARAC PESNICOM! Advokat Nataše Šavije zgrožen odlukom suda!

Stefan Karić se, naime, sumnjiči da je Nataši Šaviji naneo teške telesne povrede 30. aprila na jednom svadbenom veselju. On je bio u bekstvu, i trećeg se maja, u pratnji svog advokata, predao policiji.

- Iskreno sam zgrožen činjenicom da je pritvor ukinut, verujemo u instituciju suda i da će pravda na kraju biti zadovoljena. Kroz medije se relativizuje povreda koju je moja klijentkinja pretrpela, a s druge strane smatramo da je osumnjičeni priznao krivično delo na način kako je izneo odbranu, osim menanizma nastanka povrede, jer mehanizam povređivanja u potpunosti isključuje bilo kakav "šamar" Nataša je zadobila povrede baš onako kako ih je ona opisala, zatvorenom šakom stisnutom u pesnicu - kazao je Jakša Peković.

Informer

Nataša Šavija

Podsetimo, Karić je juče, odmah po izlasku iz pritvora izjavio da je "bilo koškanja", te da je Nataši lupio jedan šamar, ali da ne zna "kako su nastale teške povrede koje je zadobila i za koje je priložila lekarsku dokumentaciju".

Šavija je neposredno pred njegov izlazak iz pritvora, dala iskaz u Osnovnom tužilaštvu u Rumi, nakon čega je okupljenim novinarima detaljno opisala događanja kobne noću. Ona je istakla da joj je teške telesne povrede naneo Stefan Karić, te je otkrila da je čekaju još dve operacije oka.

Informer

nataša Šavija

Posle saslušanja, medijima je izjavila da je Karić brutalno pretukao jer mu je "zasmetao njen dubok šlic na haljini".

- Ponovo navodim da verujemo u sud i da ćemo ovo zajedno izgurati do kraja, ne samo zbog Nataše nego zbog svih, devojaka, žena, majki, ćerki u Srbiji da jednom za svagda prestane nasilje nad ženama - izjavio je Jakša Peković za Kurir.

Informer