02.06.2023.

11:30

Foto: Promo (Dejan Milićević)

Džet set

DOLAZIM IZ TURSKE! Kija Kockar upala nenajavljena na Informer TV, odmah se obratila Milomiru Mariću!

Kija Kockar bila je gost iznenađenja emisije "Kolegijum" na Informer TV. Dok su urednici predlagali dnevne, aktuelne teme za sutrašnji broj najčitanijeg lista "Informer", Kockarova im se pridružila i u društvu Milomira Marića, Dragana J. Vučićevića, kao i ostatka Informerove redakcije, komentarisala je sve ono čemu Srbija danas priča.

Informer

Objava Kije Kockar

- Otkako sam postala javna ličnost nudili su mi da postanem voditeljka i sada ću biti. Dolazim iz Turske, bila sam da ispratim izbore tamo. Moji prijatelji su glasali za Erdogana. Zanimljivo je da opozicija, kad pobedi neko drugi, ne izlazi na ulice. Ima na mom Instagramu, u klubu sam raširila transparent "Kosovo je srce Srbije", što su moji turski prijatelji lajkovali - rekla je Kija, pa istakla da će u budućnosti u jutarnjem programu, koji vodi, sigurno ugosititi i Marića:

- Jedva čekam da ugostim Milomira Marića - zaključila je voditeljka.

Informer

Kija Kockar

Podsetimo, pevačica i pobednica "Zadruge" postala je voditeljka i na televiziji Informer će voditi jutarnji program. Ona se pre nekoliko dana ovim pohvalila na Instagramu i tom prilikom nije krila zadovoljstvo što je postala deo tima koji, kako je rekla, pobeđuje.

Sreća je ono što dobijamo, a uz Informer dobijate i više nego što želite. Prelazimo preko mogućeg i nemogućeg. Ja sam sa vama svakog jutra, moje ime je Kija Kockar, a vi ostanite uz Informer TV - istakla je ponosno Kockarova u promo-videu.