03.06.2023.

12:11

Foto: Instagram

Džet set

GAZDARICA IZBACILA STANIJU IZ KUĆE! Sve stvari joj završile u skladištu, starleta podelila tužne snimke (VIDEO)

Stanija Dobrojević se vratila u Ameriku, u Nju Džersi, gde je živela određeni vremenski period, međutim, tamo ju je dočekala neprijatnost.

Naime, vlasnica je prodala kuću u kojoj je Stanija boravila, a njene stvari je prebacila u skladište. 

Informer

Stanija Dobrojević

- Novi početak od nule! Plašila sam se dolaska u SAD! Kuća u kojoj sam živela svih ovih godina je prodata! Mislila sam drmnuće me nostalgija, kad ono ništa! Sada idem po svoje stvari u ovim skladištima - napisala je Stanija. 

- I onda shvatim da mi ništa i ne treba! Sve stvari ću u humanitarne svrhe. Možda samo ovu pink peglu zadržim - napisala je Stanija.

Podsetimo, Stanija je prošle godine kupila stan u Rumi za koji je iskeširala 150.000 evra.

- Ona je stan u Rumi platila 150.000 evra! Morala je nekoliko godina da štedi da bi uspela da sakupi toliki novac, posebno što je mnogo para dala i na njegovo opremanje. U kupovinu je uložila honorar iz "Zadruge 2", a prodala je i stan koji je imala u Novom Sadu. Želela je da sve bude savršeno, pa nije štedela pare. Novac za opremanje je zaradila radeći kampanje za različite srpske firme sa kojima ima ugovore na nekoliko godina. Pored toga, Stanija je zaštitno jedne poznate američke kompanije koja proizvodi i prodaje suplemente, a koja je odlično plaća. Mnogo novca dobija i od reklama na Instagramu - ispričala za Informer svojevremeno starletina prijateljica.