05.06.2023.

13:52

Foto: ATA Images

Džet set

KSENIJA BUJIŠIĆ DALA OTKAZ NA PRVOJ! Voditeljka prelazi na Informer TV, evo šta će voditi

- Istina je da sam dala otkaz na Prvoj televiziji i da smo se posle mnogo godina predivne saradnje i mnogih zajedničkih rezultata rastali, a što se tiče razloga - vrlo je jednostavan. Neko sam ko voli da menja, volim izazove i volim promene. Samo je to razlog - otkrila je Ksenija za Telegraf.rs.

Ispričala je i koji su razlozi za veliki iskorak u karijeri.

- Upravo taj izazov koji volim i izlazak iz zone komfora su me naveli da donesem odluku da odem. Neki projekat koji prosto ne može da se odbije i nova ekipa ljudi sa kojom sam baš želela da sarađujem.

Informer

Ksenija Bujišić, voditeljka

Na televiziji Prva vodila je vremensku prognozu u sklopu jutarnjeg programa, ali i zabavnu večernju emisiju "Šok Tok", a kako nam je otkrila na novoj televiziji vodiće jutarnji.

- Prešla sam na TV "Informer" zbog jutarnjeg programa koji ću raditi zajedno sa svojom redakcijom i ekipom svojih ljudi, to je jedan veliki zalogaj koji je pred svima nama i to je glavni razlog zašto sam odlučila da pređem sa Prve na Informer TV - otkrila je voditeljka.

Inače, Ksenija je sa televizije Pink, na kojoj je radila dugi niz godina, prešla na TV Prvu 2020. godine.

U početku je vodila vremensku prognozu u sklopu jutarnjeg programa, a kasnije je počela da vodi zabavnu emisiju "Šok Tok". 

Krajem 2021. godine se povukla iz medija zbog trudnoće, a porodila se 3. marta 2022. godine i dobila sina Danila.