06.06.2023.

07:55

Foto: Printscreen/instagram

Džet set

NASMEJANA I SPREMNA! Uskoro počinje prvi jutarnji program sa Ksenijom Bujišić na televiziji Informer!

Ksenija je prethodnih šest godina radila na televiziji Prva, ali je odlučila da izađe iz zone komfora i napravi veliki iskorak u karijeri. 

Naime, Bujišićeva je postala voditeljka jutarnjeg programa na našoj televiziji, a kako sama kaže uzbuđena je, ali i spremna.

- Spremna sam, čekamo ostatak, a muškarcima treba više vremena da se spreme - rekla je Ksenija dok je ulazila u studio.

Voditeljka je za Informer rekla da je uzbuđena i da se na plaši izazova koji su pred njom.

Informer

Ksenija Bujišić, voditeljka

- Uzbuđena sam. Nekako, prvi put u životu sam ovoliko dugo bila bez radne obaveze. Zato što sam se porodila i onda sam bila na tom porodiljskom duže nego što je to bila moja prvobitna zamisao. Međutim, tako su se namestile neke okolnosti. Jesam uzbuđena i mislim da još uvek nisam ni svesna da počinjem da radim. Sve ovo mi je falilo. I malo da se proćaska u šminkernici, jer je tu uvek najzanimljivije, da se sređujemo, to uzbuđenje... Tako da, baš sam srećna - rekla je ona i otkrila da joj uopšte nije teško da vodi jutarnji program, te da ustaje rano:

- Bio mi je problem kada sam prvi put promenila način života i iz zabave stigla u jutarnji program. Kada sam radila vremensku prognozu na Prvoj, tada mi je to bio šok "Kako ću, sad treba da ustanem u vreme kada sam nekada maltene išla na spavanje", ali tad sam ustvari okusila čar jutra, koliko je lepo kada završiš sa poslom rano i taj osećaj da si već oko 13h gotov i da imaš ceo dan slobodan. Tada sam shvatila sve moguće benefite tog jutarnjeg programa. Tako da, na to rano ustajanje ne gledam kao na neku muku i neki teret. Naprotiv, baš mi je drago što sam ponovo u tom svom ritmu koji mi prija.