06.06.2023.

08:41

Foto:

Džet set

EMINA JAHOVIĆ OTKRILA SVE O NOVOM DEČKU! Pevačica zaljubljena kao nikad ranije, evo o kome je reč!

Emina Jahović retko dolazi u Srbiju, ali kako je otkrila planira da se više posveti muzici i pesmama, i da se na muzičku scenu vrati u velikom stilu. Do sada je u prvi plan stavljala promociju svoje kozmetičke linije, ali želi da to promeni.

Informer

Emina Jahović

- Ja sam zaljubljena u svoje sinove. To sam im i pre neki dan rekla, a ako me pitate da li postoji neki muškarac, mislim da je to prevaziđena tema. Ja bih više volela da ljudi pričaju o mojoj muzici i o tome kako ja stvaram - kaže pevačica.

Tvrdi da su navodi da u Turskoj ima partnera neistinite, ali da je na njih navikla:

- Skoro svaki mesec me povezuju sa nekim novim partnerom u Turskoj tako da mi ta pitanja više i ne smetaju. Ja i dalje stojim pri svom stavu, da posle razvoda o svom privatnom životu i o svojim partnerima ako ih imam ne pričam javno - objasnila je Emina.

Informer

Emina se vraća muzici

Ona najavljuje svoj veliki povratak na scenu.

- Ja se sada upravo na veilka vrata vraćam muzici. Više sam pažnje posvetila svojoj kozmetici i dosta sam radila na tome i zbog toga je muzika u neku ruku ispaštala. Poželela sam da se vratim svojoj muzici i svojim fanovima. Za leto sam spremila divnu jednu klupsku pesmu i mislim da će to biti jedan lepi letnji hit.