06.06.2023.

14:50

Foto: Instagram/printscreen

Džet set

ŽIVI ŽIVOT K'O SA FILMA! Prvog muža su joj ubili, sada je u braku sa poznatim fudbalerom: Godinama izbegava medije, kultni mafijaški dokumentarac je obeležio!

Sonja je tada imala 15 godina, bila ofarbana u plavo i pričala je o životu na visokoj nozi i tome kako želi da postane poznati fotomodel.

Iz braka sa kontroverznim biznismenom Goranom Marićem Maretom, koji je ubijen na Avali, ima dve ćerke i sina.

Do 24. godine ona je rodila troje dece, ćerke Nikolinu i Elenu i sina Andreja, koje je dobila sa pokojnim suprugom Goranom Marićem Maretom, a brak sa fudbalerom Nikolom Lazetićem doneo je u njen život još jednog dečaka, njegovog sina Luku, kojem je Sonja kao druga mama.

Informer

Sonja Lazetić danas živi na visokoj nozi i vlasnica je jednog poznatog prestoničkog restorana, a pored toga posvećena je braku sa bivšim fudbalerom i deci koja su njeno najveće bogatstvo.

Tajna Sonjinog besprekornog izgleda krije se u njenim redovnim i dobro čuvanim rutinama, ali komplimenti na račun njene linije dodatno dobijaju na težini kada se uzme u obzir da je rodila troje dece, što se na njenu figuru, očigledno, nimalo nije odrazilo.

Informer