08.06.2023.

18:40

Foto: Printscreen, Informer

Džet set

VERICA ŠERIFOVIĆ DOVELA ĆERKU DO BANKROTA! Posvađale se nasred marketa, Marija odbijala da plati!

Pevačica Marija Šerifović, pored zavidne pevačke karijere, istaknuta je jutjuberka. Ona na svom kanalu često obaveštava svoje obožavaoce o putovanjima na koja odlazi, događanjima iza scene svojih koncerata, ali i pričama iz svakodnevnog života.

S tim u vezi, Šerifovićeva je sada odlučila da pokaže svojim pratiocima kako izgleda kada ona i njena majka Verica odu u nabavku i, tom su prilikom, ponovo uspele sve da nasmeju do suza.

Informer

Svima omiljena jutjuberka... Marija Šerifović

Vera neko vreme nije bila kod mene, ali sad je stigla i to u jednoj ruci ima Luj Viton torbu, a u drugoj metlu. Tako da VIP čistačica je stigla, svetska čistačica (smeh) - našalila se Marija na samom početku.

Verica je bila šokirana zbog toga što pevačica u frižideru nema ništa.

Miš može da umre u tvom frižideru, da crkne! Samo naručuješ, nema ništa kuvano, znači propast. Idemo u nabavku, ali kaži ko plaća preduzeće ili? - našalila se Verica, a evrovizijska pobednica je potvrdila da ovoga puta ona plaća.

Ajde da se dogovorimo oko budžeta, koliko?? Pet hiljada? - zanimalo je Šerifovićevu, što se njenoj mami uopšte nije dopalo.

Informer

Marija Šerifović

Pa bolje da se vratimo onda odmah. Pa šta da kupim sa pet hiljada, bolje da se vratim kući. Pa ti hoćeš i meso i još svašta nešto. Kad otvoriš frižider, svaki put kažeš da imaš isto, pa šta hoćeš magare u njemu?! - odbrusila je Verica.

Međutim, u jednom trenutku, slavna majka je uspela da izbaci iz takta ćerku, razmišljajući da kupi novi toster.

Šta će ti to? Je l' si normalna, neću da platim toster! Polazi! Je l razumeš da ne treba da vičeš na mene jer ću da te ubijem u prodavnici?! - kroz smeh je dobacila Verici, nakon čega je odustala od kupovine tostera.

Informer

Verica i Marija Šerifović

- Na kraju je račun platila ipak Marija.

- Dobro ja ću da platim 15.000, a ti daj ovih 600 - rekla je Marija.

Naposletku je Marija poručila da je ostala bez para u novčaniku.

Verica me dovela do bankrota.