11.06.2023.

13:21

Foto: Marko Đoković

Džet set

ZAVODNIK OD MALIH NOGU! Ljuba Stanković posle raskida odmah našao novu devojku: Starija je od mene

Gost u sklopu zabavnog dela Jutarnjeg programa kod voditelja Milija Čolića na televiziji Informer bio je najmlađi pobednik "Pinkovih Zvezdica", Ljuba Stanković

Informer

Mili Čolić

Ljuba je ispričao da najviše na nastupima voli da peva pesme Šabana Šaulića.

- Pevam Šabana Šulića, mnoge njegove pesme. Sve pesme koje pevam osečam ih jer ih pevam za moju dušu. U takmičejnju sam pevao pesme Jelene Tomašević jer sam njih najviše osećao - rekao je Ljuba. 

Pobednik "Pinkovih Zvezdica" je otkrio kako je izgledalo snimanje spota sa Severinom. 

Informer

Ljuba Stanković

- Morao sam da stojim mirno kao neka figura, što je meni teško palo, jer kao što ste videli u takmičenju sam bio baš živahan. To mi je bio največi problem za vreme snimanja spota. Posle pesme sa Severinom sam išao sa njom na turneju. Imao sam turneje po Srbiji i susednim državama. Ja sam bio iznenađenje publici na njenim nastupima - ispričao je Ljuba. 

Ljuba je zatim pred našim kamerama ispričao da ima devojku sa kojom se trudi da provodi svaki slobodan trenutak. 

- Imao sam devojku iz Bosne sa kojom sam raskinuo, bili smo oko tri meseca zajedno, ali više nismo. Sada imam novu devojku, Jelena se zove, iz Beograda je. Viđamo se često. Volimo da provodimo svaki slobodan trenutak zajedno, šetamo, držimo se za ruke, idemo u bioskop. Starija je od mene godinu dana, ali to nema veze, lepo se snažemo - ispričao je on. 

Za kraj Ljuba je ispričao da je on taj koji određuje gde će nastupati. 

- Ja prihvatan gde ću pevati, određujem svoje nastupe. Moji mi daju slobodu ne forisraju me uopšte. Mene samo zanima gde ću pevati, oko novca se ne interesujem - završio je Stanković.