13.06.2023.

12:45

Foto: Promo

Džet set

MARAŠ ZAIGRAO RUSKI RULET! Pevač poručuje: Ne sudite knjizi po koricama

Ovaj mladi umetnik crnogorskog porekla, sa dugogodišnjim prebivalištem u Beogradu,ovog puta dolazi sa nešto drugačijim zvukom. Komercijalna numera "Ruski rulet" nije ni nalik prethodnom soul-trep žanru. U pitanju je pevljiv afrobit!

Informer

Đorđe Maraš

Da li osećaš neku odgovornost zbog naziva pesme "Ruski rulet"?

- U pitanju je najopasnija igra na svetu, ali jedino što je "opasno" u mojoj pesmi je taj naziv, jer je ruski rulet u ovom tekstu metafora. Ma koliko bila brza i, što bi tinejdžeri rekli, izgasirana, u pitanju je zapravo ljubavna pesma u kojoj tekstopisac samo pokušava da dočara na kakve je sve stvari spreman za samo još jednu noć sa tom nekom fatalnom ženom. Verujem da će publika pažljivo čuti sve i da neće "suditi knjizi po koricama".

Kakva su očekivanja od ovog projekta i kakvi su prvi utisci?

- Jedino očekujem da svakim novim projektom prevaziđem prethodni. Dok god se ide uzlaznom putanjom i daje svaki atom snage, kreativnosti, inspiracije i energije, nema razloga za brigu. Sada je na publici da oceni i donese svoj sud. Elem, prve reakcije su ohrabrujuće. Vidim da ljudi kače klipove iz svojih automobila dok u pozadini svira moja numera, to je dobar znak.

Informer

Đorđe Maraš

Da li i dalje nailaziš na prozivke kad je u pitanju tvoje umetničko ime, koje ti je ujedno i prezime?

- Sve manje, ne znam da li je to dobro ili loše. Prvo sam se nervirao, onda sam prihvatio jednostavno da ljudima nikad ne možeš ugoditi, posebno onima koji prvo "bace hejt" i povežu te s vrelim asfaltom. Sada mi se čini da su malo uhvatili predaha, na momente se pitam da li je bolje kad se ipak diže prašina, a onda pomislim da su verovatno sada samo malo informisaniji, što je skroz kul