14.06.2023.

21:07

Foto: printscreen

Džet set

RAZAPINJU ME, SVAŠTA TRPIM! Prvo oglašavanje Stefana Karića posle pritvora!

Starleta Nataša Šavija optužila je nekadašnjeg učesnika "Zadruge" Stefana Karića da ju je pretukao i naneo joj stravične povrede na licu, nakon čega je mesec dana proveo u pritvoru. 

On je odmah nakon što je Šavija dala izjavu u Prvom osnovnom tužilaštvu u Rumi pušten na slobodu i od onda se nije oglašavao sve do sada kada je istakao da još uvek čeka da optužnica bude podignuta, te da ga je javnost osudila pre suda.

Informer

Nataša Šavija

- Sve će se znati uskoro. Moram da vam kažem da sam razočaran u novinare, jer me nisu ispoštovali onako kako sam ih ja poštovao u situaciji u kakvoj sam bio. Osudili su me i pre nego što me je sud osudio. Ne želim nikome da dajem intervjue - rekao je Stefan, a na pitanje da li je poznat datum sledećeg suočavanja, odgovorio je:

- Nismo još ništa dobili. Čeka se da se podigne ta optužnica, pa ćemo videti. 

Informer

Stefan Karić

Karić je, upitan koliko se njegov život promenio od sporne noći i incidenta sa starletom, istakao da "svašta nešto trpi":

- Taman se sve malo smirilo, ako sad bilo šta kažem, opet bi se zahuktala situacija. Svašta nešto trpim, ne smem ništa da kažem i onda mi je baš tenzija, a ne želim to sada. Evo, već nekoliko dana se ništa ne piše, smirilo se sve. Ljudi su takvi, da me razapinju svuda - kazao je Stefan Karić za 24sedam.