15.06.2023.

07:20

Foto: ATA Images

Džet set

LOŽIM SE NA BIZNISMENE IZ PRIVREDNOG KRIMINALA! Dara Bubamara potpuno otvoreno o ljubavnom životu!

Informer

Dara Bubamara, pevačica

- Ja sam na domaćoj estradi bez konkurencije kad su u pitanju pevačice koje vole mlađe momke. U svetu jedino Madona i Šer možda mogu da mi pariraju, jer znam da i one vole mlađe. Ja se ložim na lepe mlade momke. Ne na manekene, jer 90 odsto njih su gejovi, već na biznismene. Znači, volim biznismene iz privrednog kriminala - objasnila je atraktivna pevačica.

Prava stvar

Bubamara je trenutno sama, ali je zaljubljena!

- Na ljubavnom planu nema ništa novo, mada imam simpatiju. Taj dečko zna da mi je simpatija, ali i dalje nismo u vezi. Momak nije javna ličnost, pa neću otkrivati ni njegovo ime. Mlad je i ne smem da kažem čime se bavi... Zasad se samo simpatišemo, važno je da su simpatije obostrane. Moj posao i album koji spremam sprečavaju me da se potpuno posvetim ljubavi. Jednostavno, trenutno nemam vremena. Mada, verujem da će s tim dečkom biti prava stvar jer se slažemo po horoskopu - objasnila je Dara.

Jede samo povrće

Folk zvezda naglašava da nije smršala zbog ljubavnih problema, već da se stesala iz drugih razloga.

Informer

Dara Bubamara je na rigoroznoj dijeti...

- Žene se obično posle raskida trude da budu još jače i bolje, pa idu na rigorozne dijete. Ovog puta to nije razlog mog mršavljenja. Razlog je posao. Još 7. maja sam odlučila da budem na vodi, povrću i šejkovima. Znam da nije zdravo, a ljudi mi kažu da ne smem to da radim zbog godina i hormona. Pa, ko je iz Aušvica izašao debeo?! - pokušala je Dara da se našali, a onda je otkrila svoj recept za mršavljenje:

- Ne jedem ništa, samo popijem "bromazepam" da bih gladna mogla da zaspim. Tako sam skinula već devet kilograma!
 

Dara Bubamara ima dva braka iza sebe. Prvi put se udala 2002, u tajnosti, za Lazara Dugalića Lakija, a razveli su se nakon pet godina. Pevačica je ubrzo počela da se zabavlja s Milanom Kesićem. S njim se venčala 2008. godine i dobila sina Kostu. Ta ljubav potrajala je devet godina.

Prvi dečko s kojim se posle razvoda zabavljala bio je 17 godina mlađi košarkaš Nemanja Bezbradica. Potom je njena ljubav bio 24 godine mlađi biznismen Marko Dujaković Toni. S njim je proputovala svet, ali je posle godinu dana zabavljanja stavila tačku i sada "juri novu piletinu"!