15.06.2023.

11:35

Foto: printscreen/insagram, Mina Dišlenković

Džet set

FAJT SE*S BOMBI! Milica Pavlović ponizila Teodoru Džehverović, ova joj žestoko odgovorila!

Da podsetimo na početku, u jeku afere "Provereno", Milica je, zajedno sa nizom kolega, otpratila i Džehverovićevu, te je već tada bacila senku na njihov, kako se činilo, sjajan odnos.

Informer

Milica Pavlović

U vezi sa tim, Milica je na prošlogodišnjem albumu objavila duetsku pesmu "Šećeru" koju potpisuje Albino, a sa kojim je, sada, sarađivala i Teodora, što je Pavlovićevu navelo da prokomentariše da je pevač, s tolikim brojem kolaboracija, krenuo stranputicom.

Informer

Milica Pavlović

- Ne bih volela da Albino krene muzičkom stranputicom. Čula sam da će uraditi ogroman broj kolaboracija - kazala je ona za medije, a kada je Dževerovićeva to čula, imala je da kaže samo jedno:

- Neću nešto puno da komentarišem zato što neću da se mešam u tuđe rasprave. Samo mogu da kažem da je Albino uradio nekome nešto što je najbolje, dovoljno, ko razume shvatiće. Jedna jako dobra pesma i jako dobar duet i kada bi meni neko napravio takvu pesmu imala bih samo reči hvale do kraja svog života - istakla je Teodora, ne navodeći ničije ime, ali je svima jasno bilo da govori upravo o Milici.

Informer