15.06.2023.

21:04

Foto: Insajder

Džet set

ZA MENTORA BI IZABRAO NJU! Mirza Selimović otkrio sa kim bi sarađivao u "Zvezdama Granda", pa rekao sa kim NIKADA ne bi radio!

- Nisam izabrao, takav sam i privatno. Nisam u životu nikada voleo da se namećem ili da pravim kompromise, da radim neke stvari u kojima se ja osećam neugodno, da na silu pravim PR, da radim neke stvari koje nisu deo moje ličnosti... Još je bolje ako te ljudi prihvate takvog, ne moraš da budeš kakav nisi. Borim se muzikom - rekao je Mirza.

S obzirom na to da je Mirza pobednik 8. sezone takmičenja "Zvezde Granda" u kojima takmičari nisu imali mentora, zanimalo koga bi Selimović izabrao:

Informer

Mirza Selimović, pevač

- Ne znam, možda bih izabrao Mariju Šerifović kao mentora. Nije tada bilo mentora, bili smo prepušteni sami sebi. Ali, negde sam imao u glavi kojih desetak pesama ću pevati kroz takmičenje - kaže on, a na pitanje koga nikada ne bi izabrao za mentora, rekao je:

- Nema razloga da nikoga ne izaberem. Pretpostavljam i da bih radio sa Draganom Stojkovićem. Bosanac je često dolazio da mi sugeriše. Uvek je dolazio da mi kaže iza bine, nikada na bini. I prema njemu imam veliko poštovanje.

S obzirom na to da je prijatelj sa Milicom Pavlović, rekao je da će rado otići na njen koncert u Arenu, a da li planira novi duet, kao i da li razmišja o privatnom biznisu možete saznati u videu iznad.