16.06.2023.

16:21

Foto: ATAIMAGES

Džet set

ČUVAJ PARE ZA SINA, TREBAĆE MU ZA VAZELIN... Bukti rat na mrežama, Nataša brutalno odgovorila Osmanu Kariću na prozivke!

Incident se dogodio na jednom svadbenom veselju, a Nataša je od siline udarca zadobila prelom jagodične kosti. Starleta je odmah operisana, ali, kako je rekla za Informer, jedna operacija neće biti dovoljna da reši problem sa okom koje je upalo i spušteno.

Informer

Šavija je bila u bolnici zbog teških telesnih povreda...

S druge strane, Karić negira da ju je udario pesnicom već da joj je "samo" lupio šamar, ali Šavija je protiv njega podnela krivičnu prijavu, nakon koje je mesec dana proveo u pritvoru.

Informer

Šavija 45 dana nakon napada i dalje ima problem sa okom...

Njegov otac, Osman Karić, stao je u odbranu sina, a Nataši su podršku pružili brojni bivši rijaliti učesnici, uključujući Uroša Ćertića koji je pored Stefana, osudio i ponašanje njegovog oca.

Informer

Objava Nataše Šavije

- Da li bi se ovako sprdao i da je tvoja ćerka dobila batina kao Nataša Šavija, pitam samo to? Ne možeš ni da zamisliš šta ja stvarno mislim o ovome, ali ćutaću zbog Stefana. A da ne pričam da mu odmažeš i u sudu i u javnosti. Nije trenutak za sprdnju već mu samo odmažeš na sudu. Ne razumem. Nije uopšte trenutak ni slučaj za sprdnju - napisao je Uroša na svojoj Instagram objavi koju je Nataša objavila na svom profilu i dodala:

- Pa sami sebi uskaču u stomak, znaju da će biti osuđen, posle će ih samo još više pljuvati. Sava i Dunav ih neće oprati. Još mi i mamu spominje, on bi i nju da "udesi".

Šavija se tu nije zaustavila, već je odgovorila na Osmanove prozivke.

Informer

Šavija nastavlja rat sa Osmanom...

- Čuvaj za sina za ketering, kada bude na koledžu, da se još više zaokrugli. A i trebaće mu još svašta nešto, kozmetika, vazelin, itd... Da se ne zapusti tamo. I, vrati sinu pola honorara koji mu uzimaš i reci javno da si se udao i uvalio u ženinu vilu. Kako za to nema neka pesmica? - napisala je ona u sledećem Instagram storiju.