17.06.2023.

10:20

Foto: Printscreen You Tube/ PRVA

Džet set

RAZMIŠLJALA SAM KAKO DA PREŽIVIM! Pre bogatstva i slave, Jelena Đoković je prošla težak put, o ovome retko priča

Supruga najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića, Jelena Đoković, važi za jednu od najuspešnijih i najbogatijih žena.

Međutim, Jelena je gostujući u emisiji ispričala da njen put nije bio lak, kao i da je u jednom periodu njena finansijska situacija bila mnogo loša. 

Informer

Jelena Đoković

Jelena je ispričala da je za vreme studiranja bila bez novca, pa se zbog toga okrenula veganskom načinu ishrane kako bi preživela.

- Počela sam da razmišljam kako da preživim tri godine jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živela u domu gde imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke - rekla je Jelena svojevremeno na "K1" televiziji.

Takođe, Jelena je otkrila da je jedan od razloga zašto je postala veganka strah od bolesti.

- Mislim da se ljudi posvete zdravijem načinu života onda kada im dijagnostikuju nešto. Sa veganstvom sam krenula i iz straha od bolesti. I to je najgori način da počnete i ne bih nikoga savetovala da bilo šta radi iz straha. Ja se trudim da to ne radim iz straha - poručila je tada Jelena. 

Informer

Jelena i Novak

Jelena je rekla da je svojevremeno bila veliki mesojed, ali da joj sada odgovara ovaj način ishrane. 

- Ja sam bila veliki mesojed, i jako ga volim još uvek, ali ga ne jedem. Dobro se osećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako da živim ovaj život budna, sa energijom, zdrava. Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a trideset odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač... Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je, kao i ja, posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju - zaključila je tom prilikom supruga Novaka Đokovića.