18.06.2023.

14:23

Foto: Informer

Džet set

ŠAVIJA PRIZNALA DA JE BILA SA KARIĆEM U VEZI! Izneseni detalji emotivnog odnosa: Spavala sam mu u kući, bio je divan prema meni!

Starleta je priznala da sa Karićem nije bila samo prijatelj i da su pre tri godine imali ljubavnu vezu u kojoj je sve funkcionisalo kako treba i u najboljem mogućem redu. 

- Bili smo pre jedno tri godine u emotivnom odnosu. Ja sam bila na moru i tu smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja, dopisivali smo jedno dve nedelje i stalno smo bili na vezi. On je meni tu delovao divno, čim se probudimo pišemo. Kada sam se vratila sa mora on je došao po mene na aerodrom i tu sam bila sa njim neka dva dana, posle sam otišla za Novi Sad. Posle toga smo imali prekid i videli se prošle godine na moru, ali smo išli samo na piće. Mi smo se kroz poruke uvek udvarali jedno drugome. Kada se desilo to da me zvao na to veselje, rekao je da dolazi u Novi Sad i da bismo se mogli videti, ja sam tada nadograđivala kosu i taman sam mu rekla imam svadbarsku frizuru - rekla je Nataša Šavija na Informer televiziji.   

Informer