19.06.2023.

07:40

Foto: ATAIMAGES

Džet set

MILE JE MOJ NAJBOLJI PRIJATELJ! Marta Savić otkrila detalje odnosa sa Kitićem: Volela bih da...

Marta Savić (57) kaže da joj je suprug Mile Kitić (71) prijatelj! Folk zvezde koje su u braku već 26 godina imale su do sada nekoliko bračnih kriza koje su uspešno prevazišle. Pevačica kaže da je njen odnos sa suprugom sada došao do faze prijateljstva.

Informer

Marta i Mile

- Naša ljubav iz godine u godinu menja oblik, ali i dalje traje. Mile je prvenstveno moj najbolji prijatelj. Često me iznervira jer je previše opušten, a nije kao ja, energičan. Kažem mu: "Aman, čoveče, možeš li ti nekad da se iznerviraš ili naljutiš?!" - kaže Marta kroz smeh i dodaje da bi sa Miletom volela da bude još 50 godina u braku:

Menja oblik

Naša ljubav menja oblik iz godine u godinu, ali i dalje traje

- Podjednako se volimo. On je divan. Brine za mene. Kad odemo u studio da radimo, uvek me iznenadi nekim lepim gestom. Mnogo je romantičan, a to mi prija. Što se mene tiče, još pet decenija bih volela da smo u braku.

Na internetu se nedavno pojavio snimak na kojem je jedna obožavateljka poljubila Mileta u usta, a pevač je ispričao da to Marti uopšte nije smetalo. Naprotiv, pohvalila je svog supruga.

Informer

Marta Savić

- Smeta mi kada u pauzi koncerta neko dođe da se slika sa mnom, ali to je deo mog posla, moram da ispoštujem te ljude. Nekada se dogodi da me fanovi poljube, ali sve ima svoju granicu. Ta devojka me je poljubila, ali daleko od toga da smo bili prisni. Marta je videla famozni snimak i rekla mi: "Bravo, majstore!" - ispričao je pevač.

Neću više duet sa Kitićem

Marta Savić kaže da ne želi više da snima duete sa suprugom Miletom jer do sada imaju dva.
- Ma šta će mi duet s njim, dosta smo snimali zajedno. Možda ću uraditi pesmu sa Teom Tairović ili Aleksandrom Prijović. Mile neka vodi svoju karijeru, ja ću svoju - kaže pevačica.