Autor: Informer.rs

19.06.2023.

14:30

Foto: Promo

Džet set

ZBARILA MILIONERA, PA OSTALA U DRUGOM STANJU! Nadica Ademov otkrila sve detalje trudnoće, pa progovorila o imenu deteta

Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" Nadica Ademov, iznenadila je nedavno javnost kada je objavila da je u drugom stanju.

Naime, folkerka ne krije da uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Damirom, a sada je otkrila kako se oseća neposredno pred porođaj.

- Osećam se dobro, hvala Bogu, dobro sve to podnosim, dobro se držimo, samo tako da se nastavi – počela je Nadica i dodala:

Informer

Nadica Ademov

- Spremna sam za ulogu majke, ušla sam svesna u sve ovo. Ja kod kuće imam tri bratanice, čuvala sam ih i imam iskustva kod devojčica - rekla je ona, pa otkrila da ih je trudnoća sve iznenadila i  odložila sve planove u njenom životu, pa tako i svadbu sa partnerom Damirom.

- Za sada ništa ne planiramo, ovo je preče od svega i nekako smo se svi okrenuli prema bebi – dodala je Nadica koja nestrpljivo iščekuje devojčicu, a njenoj mezimici ubedljivo se najviše raduje suprug.

Informer

Nadica Ademov

- Nije mi još suprug, ali on je najsrećniji što je devojčica, znate da su devojčice tatine mezimice, znam i po sebi i znam da će biti prava maza – ističe ona.

Nadica Ademov je odlučila da se uskoro potpuno povuče iz javnosti i posveti se trudnoći, nakon toga i bebi.

- Mislim da će ovo biti poslednja emisija i neću više snimati. Imam još dva nastupa i to će biti sve od mene za ovu godinu. Onda idem na jedan odmor.

Informer

Nadica sa partnerom

Pevačica je otkrila da ime njene naslednice neće biti svakidašnje, kao i da se njen partner i ona još uvek nisu odlučili za ime, ali da su sastavili listu.

- Imamo sada neka tri, četiri imena u opticaju, pa ćemo videti. Uglavnom će biti neko specifično ime, neće biti onako kako se danas svi zovu. Čućete uskoro – zaključila je Nadica za Grand online.