19.06.2023.

15:25

Foto: ATAIMAGES

Džet set

IZMANIPULISANA! Sara Reljić raskinula s dečkom, obrisala sve zajedničke fotke, pa poslala čudnu poruku!

Sara Reljić istakla se učešćem u rijaliti programu "Zadruga", a prethodnih meseci neretko je u javnosti govorila o svom izabraniku koji živi u Australiji.

Kako je nedavno istakla, ona je planirala i da se preseli kod njega, međutim, iznenada je obrisala sve zajedničke fotografije sa dečkom, te se da naslutiti da je na vezu stavila tačku.

Informer

Sara Reljić

Reljićeva je dodatno podgrejala sumnje o raskidu porukom koju je objavila na svom Instagram profilu.

Manipulacija je kad te krive za tvoju reakciju na njihovo nepoštovanje - napisala je Sara.

Informer

Sara Reljić

Sara je, podsetimo, nedavno komentarisala kako funkcioniše njihova veza na daljinu, ali i da li planira da se preseli u Australiju.

- Iskreno, lepše funkcionišemo kada smo zajedno, ali i kada smo razdvojeni pokušavamo da se sto više čujemo uprkos vremenskim razlikama. Veza na daljinu je mnogo teška i zahteva mnogo rada na vezi, poverenja i strpljenja, ali mi se dosta često i viđamo s obzirom na to da živimo na dva različita kraja sveta.

Informer

Sara Reljić

- Australija je predivna zemlja. Skroz različita od Evrope i naše energije, kulture. Mogla bih da zamislim da živim tamo, ali samo pod uslovom da putujem često za Srbiju i Evropu, da vidim moju porodicu i odradim nastupe koje imam. Nije teško, već sad Nikola i ja putujemo svaki mesec gore-dole - zaključila je Sara Reljić.