20.06.2023.

13:20

Foto: ATAIMAGES

Džet set

POSLE "VIDOVDANA" NIJE ŽELELA DA PEVA! Goca Lazarević otvorila dušu o svom najvećem hitu!

Pevačica Goca Lazarević je jedna od retkih među svojim koleginicama koja je uvek raspoložena i koja voli da se dobro proveseli. 

– Ovo je pedeseta godina kako zasmejavam ljude. U životu svako ima svoju misiju, baveći se ovim poslom želela sam da se izdvojim, ali nisam puno razmišljala o tome, međutim uvek sam bila srećna kada nekome izmamim osmeh – tvrdi Lazarevićeva koja je oduvek bila veliki šaljivdžija.

Informer

Goca Lazarević

– To je deo moje ličnosti, bila sam zvrk i kao dete bila bih takva i da se ne bavim ovim poslom. Svi mi imamo dve strane. Ja sam u suštini vesela, ali to kako ja mogu da krenem iz najvećeg smeha da krenem da fajtam plakajući, to su čak i kamere zabeležile, ali sve je to ljudski – objasnila je pevačica.

Simbolično, 28. juna zakazala je izlazak novog projekta kojim želi da obraduje publiku, o čemu je govorila za Grand.

– Biće objavljen ceo album sa sedam pesama, od kojih će pet biti obrada i dve potpuno nove. Jedna od tih pesama je mnogo tužna, a druga mnogo vesela i to su dve Goce – kaže pevačica kojoj je jedna nova pesma posebno draga.

– Pesma je zove „Rodila nas Srbija“, otadžbinska je. Posle "Vidovdana" nisam htela da pevam pesme o Srbiji sve do pre par meseci kada sam čula za udruženje otadžbinskih pesama koje govori o tradiciji i rodoljublju i Vladimir Bajić mi je uradio pesmu za koju sam insistirala da ne bude rat, nego i ljubav – otkrila je Goca koja uprkos obavezama ne propušta svoje rituale odlaska na odmor.

– Nisam milijarderka, idem nekoliko puta, ali skromno. Volim prirodu i vodu, to me uravnotežuje. Ranac na leđa i od plaže do plaže istražujem – iskrena je Lazarevićeva.