20.06.2023.

16:14

Foto: printscreen

Džet set

OVA PEVAČICA ŽELI SAŠU KOVAČEVIĆA! On je pravi muškarac, skinula bih ga!

Pevačica Suzana Tot rešila je da ponovo osvoji muzičku scenu Srbije ali i Crne Gore. Zgodna plavuša objavila je nedavno numeru pod nazivom „Dvosed“, a sada je otkrila i sve o saradnji sa mladim muzičarem Albinom, ali i zašto joj je najbolji frajer na estradi Saša Kovačević. 

Informer

Suzana Tot

- Albino je jedna divna osoba, kompletan je u svom radu i izuzetno predan, što se meni dopada. Dok smo dogovarali saradnju, bio je malo skeptičan jer je mislio da sam ja neka prepotentna osoba, da se neću tako dobro snaći u svim tim ritmovima. Međutim, kada sam ušla u studio, bio je oduševljen - rekla je Suzana i dodala da će njen duet sa Albinom biti veći hit od pesme "Šećeru " koji je on snimio sa Milicom Pavlović.

- Apsolutno će biti najveći hit! Milica je stvarno divna devojka imam o njoj baš lepo mišljenje i ona je doživela svojih 5 minuta. Veoma je napredovala u poslednje vreme. Međutim, iskustvom koje imam ja i ta neka luda energija, ludo-pozitivna energija moram tako da kažem, je nešto što me karakteriše što me održava svih ovih godina na vrhu u Crnoj Gori, a bila sam nekada i u Srbiji, mislim da ću to sada ovim novim albumom, ovim novim pesmama to ponovo postati.

Informer

Suzana Tot je objasnila ko je za nju najbolji frajer na estradi.

- Moj tip je Saša Kovačević. Njegova devojka bi trebalo da bude ponosna jer ima takvog muškarca pored sebe, a i treba da ga čuva od devojaka, jer sigurno ima onoliko njih koje bi želele da se nađu na njenom mestu. Volim njegovu energiju, on je jednostavno specifičan i drugačiji od svih muškaraca sa naše javne scene. Ako bismo snimili spot, scene bi sigurno bile interesantne, a naravno da bih tražila da pokaže svoje mišićavo telo, što da ne, ako ništa drugo, ja bih ga skinula na snimanju bez ikakvih problema