21.06.2023.

16:32

Foto: Zoran Sinko, Miloš Rafailović

Džet set

NE ZNAM KAKO MOŽE DA SE PRAVDA! Rialda udarila na Karića zbog incidenta sa Šavijom, otkrila šta je proživela za vreme odnosa sa njim

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Rialda Karahasanović bila je gost u Jutarnjem programu Informer TV kod voditelja Milija Čolića. Rialda je najpre ispričala sve o nasilju koje je pretrpela od svog bivšeg partnera Kenana Tahirovića, a onda se dotakla Stefana Karića i incidenta sa Natašom Šavijom. 

Informer

Rialda

- Ne mogu da verujem da je pretukao devojku jer je ona obukla haljinu koja je previše provokativna. Prosto ne mogu da verujem - rekla je pevačica. 

Rialda i Stefan su bili zajedno za vreme "Zadruge", a ona se sada kratko osvrnula na taj period. 

Informer

Stefan Karić

- Bila sam sa Stefanom u rijalitiju. Imala sam neke raprave s njim, a posle i sa njegovim ocem Osmanom. To je polusvet. Kaže: "Ti iz mene izvučeš". Kako neko iz vas može da izvuče nešto što nemate. Ne znam kako može da se pravda, neka kaže "Izvini, udario sam te u glavu, imam dijagnozu". A onaj ko napiše da je ona ovakva ili onakva, taj je još veći moron. Ja sam sa Stefanom Karićem imala raspavu o tome kakao život treba da ide i evo to je taj "majndset" koji od škole ima čitanku i veliki odmor i zna da napiše status na Instagramu - završila je Rialda.