21.06.2023.

19:23

Foto: FOTO: Luka Bošković

Džet set

SARA JO PLAČE, A DEČKO JOJ LIŽE SUZE! Pevačica objavila snimak koji je iznenadio javnost, ponavljala samo jedno (VIDEO)

Pevačica Sara Jovanović, javnosti poznatija kao Sara Jo, sinoć je izbacila svoj prvi album pod nazivom "Bez kontrole", a sada se oglasila na svom Instagram profilu.

Sara je objavila snimak na kom se vidi kako plače, a u pitanju su suze radosnice jer je presrećna što se publici sviđaju numere sa njenog albuma. 

Informer

Sara Jo plače

- Ja od jutroš dok čitam vaše komentare i poruke... - napisala je Sara. 

Na sledećem storiju koji je objavila mlada pevačica se vidi kako joj je njen partner Žiga prišao i poče da je ljubi, ali i da joj liće suze, zbog čega se ona na kraju i zasmejala.

Informer

Žigo liže suze Sari

- Hvala, hvala, hvala - ponavljala je Sara u opisu videa. 

Podsetimo, Sara Jo snimila je pesmu o najbogatijoj Srpkinji na svetu, Sandri Meljničenko! Pevačica je juče objavila novi album pod nazivom "Bez kontrole", na kojem se nalazi i numera nazvana po bivšoj članici grupe "Models".

Glamurozni život rođene Beograđanke poslužio je Sari kao inspiracija za pesmu koju je snimila u duetu s Mimi Mercedes.

- Njih dve već dugo žele saradnju, pa su se konačno dogovorile da snime pesmu za Sarin novi album. Mesecima su tražile pravu numeru i smišljale melodiju, a onda su odlučile da to ne bude običan tekst, već da naprave neku foru. Sara je došla na ideju da celu stvar prepusti Mimi i Slobodanu Veljkoviću Cobiju, jer oboje pišu sarkastične i šaljive tekstove. Kada je videla krajnji rezultat, oduševila se i pohvalila ih da su napisali odličnu numeru. "Halter podvezica, ja sam mlada modelsica. Ti si niko, ja sam neko, jaka kao Sandra Meljničenko", to su rime koje su je posebno oduševile - priča izvor blizak pevačici za Informer.