21.06.2023.

22:59

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

ONA JE MOJA LJUBAV I NAJVEĆI USPEH! Neda Ukraden progovorila o naslednici, nije štedela reči ni za unuke: To su dobra i pametna deca (VIDEO)

Nakon prošlogodišnjeg nastupa tenora Andrea Bočelija i fado dive Marize, manifestacija "Belgrade River Fest" drugu godinu dovodi u Beograd najupečatljivije vokale operske scene, ovaj put su to bračni par Anu Netrebko i Jusufa Ejvajova, kao i zvezda svetske muzičke scene Jasmin Levi. 

Među gostima se pojavila i pevačica Neda Ukraden koja je istakla da obožava opersku muziku, kao i da se divi izvođačima iste. 

Informer

Neda Ukraden

- Ja pohađala muzičku školu, odsek solo pevanje, bila sam izuzetan sopran, neko sam ko zaista voli opersku muziku, znam koliko je teško biti operski pevač. Tu ima dosta žrtve, truda, napora, a opet opersko pevanje se malo ceni kod nas, tako da je meni pravo uživanje da mogu da slušam neke vrhunske interpretatore operskih arija - istakla je Neda. 

Pevačica se zatim osvrnula na svoju karijeru i istakla da su dugotrajan rad i trud doveli do toga da njene koncerte posećuju sve generacije. 

- Popularnost i slava apsolutno nisu trenutni i nisu rezultat nekog trika ili blefa, nego su posledica dugog rada. Tako da, na mom nastupu ćete videti klince, kao i njihove bake, majke. Nedavno je na mom koncertu jedna devojka isprošena. Ono što je bitno je sadržaj koji nudite ljudima - izjavila je Neda. 

Na kraju Neda se zatim osvrnula na svoje unuke, kao i ćerku sa kojom je došla večeras. 

- Ja sam srećna što su dobra i pametna deca, iako nije presija da budu odlični đaci. To su deca koja imaju razne talente i mi ih nastojimo podržati, ali neka uživaju. Večeras sam došla sa svojom ćerkom, jedna drugoj smo i podrška i prijateljice, ona je moja najveća ljubav i moj najveći uspeh - završila je pevačica.