23.06.2023.

07:40

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

BAJAGA PRODAO STAN ZA 700.000 EVRA, PA SE USELIO KOD DEVOJKE! Muzičar promenio život iz korena zbog partnerke

Momčilo Bajagić Bajaga prodao je luksuznu nekretninu na Senjaku za 700.000 evra i odmah se uselio kod nove partnerke u stan na Novom Beogradu. Muzičar se posle 33 godine braka razveo od supruge Emilije, sa kojom ima ćerku Anđelu i sina Marka.

Informer

Bajaga sa novom devojkom

- Bajaga i Emilija godinama nisu funkcionisali kao bračni par. On je stalno bio van kuće, a sa ženom je imao drugarski odnos. Ne znam tačan razlog zbog kog su se rastali, ali pouzdano znam da od 2019. nisu živeli zajedno, a u maju 2021. su se zvanično razveli - kaže izvor blizak pevaču i dodaje da je Momčilo početkom ove godine prodao nekretninu u kojoj je živeo sa porodicom.

- Stan na Senjaku su odlučili da prodaju još pre nekoliko godina, ali su tek početkom ove godine našli kupca. Dugo nisu mogli da ga prodaju jer su za njega tražili 700.000 evra, pa većini cena nije odgovarala, ali su na kraju uspeli. Bajaga je novac podelio sa suprugom i decom, ali još nije našao adekvatan stan za sebe, pa se privremeno uselio kod devojke.

Sagovornik nam je otkrio i da se Bajaga već mesecima viđa sa novom partnerkom.

Informer

Bajaga

- Nova Momčilova izabranica je od njega mlađa pet godina. Zajedno su skoro godinu dana. Bajaga je bivšoj supruzi Emiliji odmah rekao za novu ljubav, jer su posle razvoda ostali u dobrim odnosima. Emilija mu nije pravila probleme, jer odavno nema emocije prema njemu.

Nova ljubav

Bajagina nova devojka je mlađa od njega pet godina i nije poznata javnosti

Ekipa "Paparaco lova" uhvatila je Bajagu ispred zgrade sa novom devojkom, a mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa muzičarem koji na naše pozive i poruke nije odgovarao. On je nedavno priznao da je stavio tačku na brak sa Emilijom.

- Emilija i ja smo se odavno razveli, ali se tek skoro saznalo za to - ispričao je nedavno Bajaga.

Lukas i Bajaga
u žestokoj svađi

Aca Lukas kaže da je u svađi sa bivšim prijateljem Momčilom Bajagićem Bajagom, za kog tvrdi da se drogira:
- Tek sam skoro shvatio kakav je to gov*ar, posle 30 godina našeg poznanstva. Javno kažem, to je jedno obično narkomansko go*no - rekao je Lukas, a Bajaga mu je odgovorio na prozivke:
- Ako Aca Lukas kaže da se ja drogiram, onda je to stvarno strašno.