23.06.2023.

12:36

Foto: Privatna arhiva

Džet set

PEĐA BLIZANAC JE USPEO DA SE "PROBIJE" POMOĆU OBRADA, A EVO ŠTA RADI NJEGOV BRAT! Nenad: Moj plan je da...

Braća Predrag i Nenad Jovanović poznatiji kao "Blizanci" svoju karijeru započeli su 2008. godine kada su objavili prvi album za Grand Produkciju. Njihova pesma „Laki Laki“ tih godina bila je veliki hit u čitavom regionu. Posle nekoliko godina zajedničke saradnje braća su odlučila da odvojeno nastave svoje karijere. 

Informer

Nenad Jovanović Blizanac

Nenad Jovanović Blizanac je objavio i pesmu koju je sam radio i priznao zašto ne snima kavere kao njegov brat Peđa koji se uz iste i probio na sam vrh estrade:

- Nova pesma se zove "Biće sve ok". Kao i za sve pesme koje se nalaze na mom jutjub kanalu tekst i muziku sam radio ja. Nisam planirao da snimam kavere od kolega mada je to mnogo lakši put jer brže dopreš do publike sa pesmama koje su već poznate. U poslednjih 2-3 godine objavio sam preko 60 novih pesama koje polako ali sigurno pronalaze put do publike. Moj plan je da drugi snimaju kavere mojih pesama i taj plan je počeo da se ostvaruje.

Iako su mnogi pričali da su braća u lošim odnosima Nenad je to ovog puta demantovao i istakao da planira još jedan duet sa Peđom.
- Mi smo u odličnim odnosima! Peđa i ja smo već snimili jedan duet, pesma se zove "Tek tamo neko" i planiramo još neke nove pesme.

Informer

Nenad Blizanac

Pored dueta sa bratom Nenad nam je otkrio i sa kojom pevačicom bi voleo duet kao i kakvi su mu dalji planovi.

- Ima dosta koleginica sa kojima bih ukrstio glas tu je Aleksandra Bursać, Katarina Gardijan, Adreana Čekić...Plan je da nastavim da pišem i objavljujem kvalitetne pesme u što većem broju. Bukvalno da preterujem sa tim.