23.06.2023.

22:59

Foto: printscreen

Džet set

NI SAMA NE ZNAM ZAŠTO SAM TOLIKO ČEKALA! Sara Jo ne može da obuzda emocije, sve priznala: Od tada mi se mnogo toga izdešavalo (VIDEO)

Pevačica Sara Jovanović poznatija kao Sara Jo, organizovala je večeras promociju svog prvog albuma "Bez kontrole" u jednom prestoničkom klubu. 

Sara je istakla da je ovo veoma bitan dan za nju jer je svoj prvi album čekala skoro 10 godina. 

Informer

Sara Jo

- Nakon mnogo godina sam izbacila svoj prvi album. Od takmičenja "Prvi glas Srbije" je  prošlo 10 godina, ni sama ne znam što sam toliko čekala. Previše sam bila temeljna u nekim stvarima, ali na kraju mislim da se sve desilo u pravo vreme. Očigledno se čekao trenutak kada sam toliko mogla da budem otvorena i spremna. Imam ogromno poštovanje prema svojim saradnicima i prijateljima, želim da oni mene čuju, želim da ja njih čujem, da se osetimo kako se kaže. Imam veliko poštovanje, ali koliko sam ja posvećena želim da i drugi budu posvećeni. Svi ljudi koji su večeras prisutni su mi podrška, tu su prijatelji iz škole, saradnici, zato mi je sve ovo emotivno večeras - rekla je Sara koja nije mogla da obuzda emocije. 

Pevačica je otkrila kako je došlo do naziva za album.

- Kada sam izbacivala pesmu "Divlja" mislila sam da će se tako zvati album, ali dosta je vremena prošlo od tada i dosta toga se izdešavalo. Na kraju, opet sam se vratila na pesmu "Divlja" i na taj prvi stih po kom sam i dala naziv albumu - ispričala je ona. 

Informer

Sara i Žiga

Sara je istakla da joj je dečko Žiga najveća podrška, kao i da on kontroliše da li je sve u redu. 

- Žiga kontroliše da li sam u redu pošto zna kakav je dan bio, gledali smo prognozu, spisak ljudi, želela sam da bude sve besprekorno - završila je Sara.