24.06.2023.

22:13

Foto: Foto: Informer

Džet set

U BOSNI "ZVEZDE GRANDA" DOŽIVLJAVAJU KAO DRŽAVNI PROJEKAT! Ceca stigla na finale takmičenja, smatra da za karijeru nije bitna pobeda

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović stigla je na finale takmičenja "Zvezde Granda", kako bi podržala svoje kandidate koji su se plasirali u finale. 

Ceca se na samom početku osvrnula na svoj koncert koji je održala u Nišu, na platou tvrđave, na kojem je okupila oko 15.000 ljudi.

Informer

Ceca Ražnatović

- Proslavila sam na najlepši mogući način svoj 50. rođendan i još jedan jubilej, a to je 35 godina na estradi i to baš u mom kraju, u Nišu odakle i potičem. Ogromna je čast kad te ljudi iz tvog kraja podršavaju i to u tako velikom broju. Na koncertu sam pesmu "Decenij" posle dugo godina i želela sam da je otpevam kao akapelu, međutim bend mi se pridružio. Želela sam da istestiram ove mlade od 16 do 18 godina da vidim da li znaju ceo moj opus, ali su horski pevali - ispričala je pevačica. 

Pevačica je istakla da nije bitno ko će pobediti večeras, jer je sam plasman u finale veliki uspeh. 

- Očekivanja su bila do finala da što više kandidata dovedem do finala, nikakvih drugih očekivanja nije bilo, važno je učestvovati. Za karijeru nije bitno pobediti jer su svi pobednici. Bitno je da pesme dobro otpevaju i da se mi kao žiri opustimo i lepo provedemo. Ogroman broj kandidata se prijavljuje iz Bosne, ja mislim da oni ovo takmičenje doživljavaju kao državmi projekat, zato njihovi kandidati uvek pobeđuju - rekla je Ceca.