25.06.2023.

15:15

Foto: ATAIMAGES

Džet set

ODBILA DA KOMENTARIŠE DA LI JOJ PRETI MAFIJA! Senida sva u mreži prekinula intervju, dok mnoge zanima šta krije ispod flastera na stomaku (FOTO)

Ona se neposredno pred svoj nastup obratila okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bio i Informer, a tom je prilikom istakla da ne pije alkohol, već samo sok od borovnice.

Nedavno je u Beogradu nastupala sa Lepom Brenom, a Senida se sada dotakla i druženje sa folk pevačicom na njenoj velelepnoj jahti.

Informer

Senida

- Bilo je divno, zaista. Brena je divna žena, jako zabavna. Dobra je domaćica, hranila me je, od doručka do večere. Bilo je super - kazala je Senida.

Na konstataciju da je Beograd voli, te da ne nastupa toliko često koliko bi trebalo, pevačica je dodala da voli srpsku prestonicu, kao i da se ovde oseća dobrodošlo.

Informer

Senida

- Beograd je divan. Mnogo ga volim. Divni ste ljudi i ovde se osećam dobrodošlo - zaključila je treperka, da bi zatim usred pitanja "Da li je tačno da joj preti mafija?" odletela na scenu, ne obazirući se, te tom prilikom ne odgovorivši da pitanje koje mnoge zanima.

Informer

Senida

Senida je sinoć na Ušće došla sa dugom riđom kosom, iskvarcanim tenom, gornjim delom nalik na kupaći kostim, pantalonama istog dezena i sva u mreži, dok je na njenoj zadnjici bilo krzno. Ipak, ono što je mnogima zapalo za oko jeste crni flaster na njenom izvajanom stomaku.

Informer

Senida

Pevačica se, činilo se, komforno osećala u ovom stajlingu, pa je ponosno pozirala okupljenim fotoreporterima.