26.06.2023.

13:00

Foto: Youtube prntscreen/Senorita Music

Džet set

MILICA PAVLOVIĆ U STRAHU OD COBIJEVE BIVŠE: Bilo me je strah da ne upadne njegova devojka i napravi haos!

Milica je u emisiji "Uno, due, tre" najpre progovorila o albumu za koji ne krije da je uložoila mnogo novca, kao i u svaki prethodni:

- Nije bitno novčano koliko to sve košta, već je bitna želja da svaki put nešto drugačije dam publici"- započela je priču Milica.

Informer

Milica Pavlović



Kada izgovorite naziv albuma "Lav" na engleskom se može tumačiti kao ljubav. Ništa kod nje nije slučajno, zar ne?

- Slučajno namerno, da - rekla je Pavlovićeva.

A ljubav je uvek tu negde oko Milice premda nikako da je pogodi pravo u metu. Pevačica je do sada imala više pokušaja da dođe do idealnog partnera ali jednostavno joj se ne da.

Informer

Radi punom parom... Milica



- Ovaj mi je napisao ovo pa je nestao, s ovim sam otišla na piće i da prošetam i ništa, ovaj me vodio u bioskop ali ništa, mrka kapa, ovaj kao neka budala priča nešto o meni, a ne poznaje me - kaže Milica.

Dejt sa Milicom Pavlović? Nekim muškarcima verovatno unapred zvuči kao težak izazov.

- Ja sam tamo ista, sebe smatram normalnom, ali muškarci se u 90 posto slučajeva plaše, oni biraju žene s kojima znaju na čemu su, vole da lupe šakom o sto, pustiću ih ja da lupe šakom ali kad su u pravu. Uvek sam za rešavanje problema mirnim tonalitetom jer dogovor kuću gradi. Ne plašite se, ja ne ujedam, rogove nemam, ne nosim nikakva sredstva da mogu da vas unakazim - poručila je Milica jačem polu.

Informer

Cobi joj je baš prišao... Milica i Slobodan


Jedan joj je prišao nešto bliže i nije se pokajao. Sa Cobijem je pevačica snimila jednu od pesama sa njenog novog albuma, a osim što je proglašena instant hitom, "Ilegala" je privukla pažnju i prilično provokativnim scenama iz spota. Neki bi rekli na ivici.

- Kako se svi plaše, a onda dođe Cobi i onda uradimo onakav spot, bravo Cobi, to je muškarac! Na ivici čega? Ma nemoj... Nas dvoje smo stvarno dobri drugari, ali kada smo snimali spot ponela nas je energija i bilo me je strah da ne upadne Cobijeva devojka i ne napravi neki haos. E onda sam saznala da su raskinuli i baš mi je bilo žao, ali ja sam spasila živu glavu - kaže Milica.

Informer

Cobi ipak raskinuo s devojkom... Slobodan sa bivšom Jelenom Nikolić



Da li si povređenom kolegi pružila neki savet?

- Nemam šta da mu dajem savete, ako je suđeno desiće se ako nije bilo dobro, bolje prekinuti na vreme. Cobi je svakako pun ljubavi i dobrih osobina, želim mu da brzo pronađe devojku koja će biti svesna kakva je on duša.