27.06.2023.

13:53

Foto: E-stock

Džet set

MUK I SUZE U PUBLICI KADA JE BRESKVICA POSVETILA PESMU STRADALIMA U RIBNIKARU I MLADENOVCU! Ovaj snimak je rasplakao sve, mlada pevačica raznežila

Nakon što je izvela svoje najveće hitove, Breskvica je optevala numere nekih svojih koleginica, što je publika pozdravila.

Informer

Anđela Ignjatovic Breskvica

Potom je usledio najemotivniji momenat - izvela je pesmu "Oprosti mi" Amadeus benda. Ona se prisetila pokojnog člana tog sastava, Bojana Zlatanovića Tokana, koji je preminio 2020. godine od korone.

Tada je spomenula i mlade žrtve stradale u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja, ali i one iz Mladenovca koji su život izgubili 4. maja.

Iza Breskvice su na video bimu bili ovi datumi, a ona je rekla:

- Imam sad samo nešto da vam kažem. Narednu pesmu sigurna sam da ne znate, ali odlučila sam da je otpevam zato što želim prvo da je posvetim našem Tokanu i njegovoj porodici i prijateljima, a onda i svim ljudima koji su izgubili živote prethodnog meseca. Svi znamo o kojoj tragediji pričam. Hvala vam do neba. Slušajte pažljivo tekst i budite srcem uz prijatelje i porodicu svih nastradalih - rekla je ona i zapevala.

Informer