28.06.2023.

23:20

Foto: ATA-Images

Džet set

Objavljeno ime i prezime u javnost! Ljubavnika žene Darka Filipovića juri Nemačka policija zbog milion evra!

Muškarac za kojeg Bild piše da je saučesnik Bosanke Mirnese S. u krađi novca iz transportne kompanije "Prosegur", uživa u Beogradu s folkerovom još uvek zakonitom suprugom, saznaju domaći mediji.

Nakon prvobitne informacije da je za krah njihove zajednice krivo folkerovo neverstvo, isplivali su dokazi da je zapravo gospođa Filipović šarala i varala, te da je napustila porodični dom zbog drugog muškarca.

Kako pišu mediji, u pitanju je Robert S., za kojim traga nemačka policija jer se dovodi u vezu sa proneverom 1,25 miliona evra.

Naime, krajem prošle godine svetski i domaći mediji brujali su o pljački u transportnoj kompaniji „Prosegur“, u Štutgartu, kad je Bosanka Mirnesa S. (42), koja je tamo radila, a koja je bila tadašnja Robertova devojka, u kutiji iznela novac i pobegla. U tome joj je, prema pisanju nemačkog „Bilda“, pomogao upravo novi dečko Darkove supruge, koji ju je navodno i nagovorio na to krivično delo.

Informer

Dok Mirnesa sada u zatvoru u Štutgartu čeka suđenje, mediji su došli do ekskluzivnog saznanja da Robert, kod kojeg se veruje da je ostao sav ukradeni novac, uživa u Beogradu i troši ga na Jasminu, koja je još uvek Darkova zakonita supruga.

Kako saznaju mediji, njih dvoje su u vezi oko pola godine, a odluku da napusti dom i pevača donela je pre oko četiri meseca.

Da priča bude još bizarnija, Jasmina i Darko su se upoznali s Robertom preko zajedničkog prijatelja, a oni su nedavno skupa letovali u Tajlandu. Iako nikada nije želeo da svojim novim prijateljima kaže odakle mu novac, Jasmina je, kako se saznaje, pala na njegov šarm, lepotu i galantnost.

- Robert i Jasmina su počeli da se zabavljaju oko Nove godine, a njihova veza je doskora bila tajna. Ipak, kako je vreme odmicalo, ona se zaljubila i odlučila da stavi tačku na brak sa Darkom - rekao je izvor, i dodao da papiri za razvod još uvek nisu zvanično podneti.

- Iselila se iz porodičnog doma u kojem je živela sa Darkom i ćerkom, ni jedno ni drugo još uvek nisu podneli papire za razvod - rekao je izvor na kraju.

Informer

O ovoj temi Darko nije bio voljan da govori za medije.

- Kao što sam vam već rekao, ne zanima me ni ta priča ni osoba iz moje prošlosti. Sve što mene interesuje jesu moja ćerka Nastija, njeni interesi, potrebe, sreća i budućnost, kao i posao kojim se bavim i po kojem sam poznat. Skandali me nikada nisu ni pratili ni zanimali, pa tako ni ovoga puta ne želim da budem deo tračeva i čaršijskih ogovaranja - rekao je kratko za Alo! Darko Filipović.