01.07.2023.

13:05

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Bukti rat Ane Nikolić i Mirkovića! Pevačica: On je nečovek! Saša: Tražio sam joj da prestane da se drogira

Ana Nikolić na svom Instagram profilu podelila je sliku Saše Mirkovića uz poruku koja je šokirala sve. Kako je pevačica napisala, njih dvoje su prekinuli saradnju jer je Mirković navodno "manipulisao njom". 

Informer

 

- Ovo je nečovek koji misli da sam mu ja Aca Lukas. Nisam. Ili ostali kojima preti i zastrašuje i tako dalje. Lično meni je oteo šifru od Instagrama, manipulisao do pre par dana. Ovo je baš nisko. Jadno i bedno! - napisala je Ana. 

Ubrzo nakon toga se oglasio Saša Mirković koji je istakao da je od nje tražio da ide na lačenje, što ona nije ispoštovala. Mirković je pored toga rekao da je pevačicu izdržavao šest meseci i maksimalno se zalagao za njenu karijeru. 

- Nečovek sam zato što sam od nje tražio da prestane da se alkoholiše i drogira. Nečovek sam zato što sam tražio da ide na lečenje. Nečovek sam jer sam je izdržavao šest meseci. Nečovek sam jer sam joj tražio da se uozbilji oko koncerata i da dolazi na vreme. Nečovek sam jer sam joj zakazao beogradsku "Arenu" - rekao je Mirković za 24sedam.

Informer

 

Mirković je zatim podelio snimak Ane Nikolić na kojem se vidi da je njeno lice u užasnom stanju jer ima rane koje su po celom čelu. Ona je na pomenutim snimku molila za pomoć jer na računu ima 100 dinara. 

- Da li vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ja ovo da prekrijem ne mogu. Imam 100 dinara, na računu, molim te, učini nešto za moju mladost. Ja ovako da snimam ne mogu ništa. Niti mogu ovo sama da prekrijem, niti postoji šansa. A od besa i nervoze, pogledaj na šta mi ovo liči. Ovo je pakao, noćna mora - govorila je Ana na snimku.