01.07.2023.

13:59

Foto: Aleksandar Jovanović/Printscreen

Džet set

Karleuša se oglasila o Aninim fotografijama koje su procurile u javnost: Glavu gore i budi jaka!

Ana Nikolić jutros je objavila da je Saša Mirković "nečovek koji joj je ukrao šifru od Instagrama", nakon čega se na društvenim mrežama pojavio snimak gde ga moli za pomoć. I Mirković se oglasio posle svega ovoga tvrdeći da je on pokušavao da je otrgne iz kandži poroka.

Informer

Ovaj rat sada je dobio  nastavak kada se uključila Jelena Karleuša koja je Ani pružila podršku:

- Svako može da osudi, svako ima svoje mišljenje, svako može da ismeva i sažaljeva, vređa jednu ženu... Ali ne može svako da bude dobar čovek. Ana, glavu gore i budi jaka. Zbog sebe i svog imena, zbog svoje porodice, zbog publike koja te pamti u najlepšem svetlu i zbog svog deteta - napisala je Jelena.

Informer

Inače, nedavno je i Karleuša vodila Rat sa Anom kada je Nikolićeva prepevala pesmu Milice Pavlović "Provereno". Ona je tada stala na stranu Pavlovićeve, te je Ani sugerisala da počne da se leči.

- Nažalost, ovih dana smo svi svedoci tužnog ponašanja nekada divne osobe i nekadašnje zvezde Ane Nikolić. Njeno okruženje, prijatelji i novinari kojima daje intervjue su uglavnom u paklu narkotika i utuče na Aninu krnju ličnost na najgori mogući način. To je put bez povratka. Ne pišem ovo zbog svakodnevnih javnih uvreda na moj račun sa njene strane, na to sam navikla. Iz sažaljenja i ne reagujem. Pišem ovo jer se ljudski i iskreno, plašim najgireg po nju. Ako ovako nastavi, ona možda neće doživeti koncert koji najavljuje.... Ljudi, zar ne postoji niko ko može pomoći ovoj nesrećnoj ženi - napisala je Jelena na Instagramu početkom godine.